Επεμβασεις εντερου

Δρ. Ζησιάδης Δημήτρης

Ο Δρ. Ζησιάδης Δημήτρης είναι Γενικός Χειρουργός (Master Surgeon in Hernia Surgery) και Διευθυντής Γενικής Χειρουργικής στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών Ψυχικού. Είναι βραβευμένος και πιστοποιημένος γιατρός αριστείας στη χειρουργική κοιλιακών τοιχωμάτων από τον Διεθνή Φορέα Χειρουργικών Πιστοποιήσεων Surgical Review Corporation (SRC). Έχει πραγματοποιήσει πληθώρα επεμβάσεων, κατά τη διάρκεια του χειρουργικού του έργου, στο δημόσιο & τον ιδιωτικό τομέα, καθώς και μεγάλο αριθμό σύγχρονων χειρουργικών αποκαταστάσεων στο εξωτερικό. Η μεγάλη εμπειρία και επιστημονική κατάρτιση σε συνδυασμό με την συνεχόμενη εκπαίδευση σε μεγάλα κέντρα χειρουργικής στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, τον καθιστούν ως έναν από τους κορυφαίους χειρουργούς στην Ελλάδα.

Ο Γενικός Χειρουργός | Επικοινωνία με τον Ιατρό | Ιατρείο Κηφισιάς | Ιατρείο Ίλιον

Επεμβάσεις εντέρου

 Κάθε επέμβαση εντέρου, που διενεργείται από έναν χειρουργό με εμπειρία σε χειρουργεία για παθήσεις παχέος ή λεπτού εντέρου, μπορεί να δώσει τα καλύτερα δυνατά διεγχειρητικά και μετεγχειρητικά αποτελέσματα.

Ο γενικός χειρουργός Δρ. Δημήτρης Ζησιάδης έχει πραγματοποιήσει έναν μεγάλο αριθμό επεμβάσεων για πολύποδα, εκκολπώματα αλλά και για την αντιμετώπιση του καρκίνου στο παχύ έντερο, με την πλέον σύγχρονη λαπαροσκοπική μέθοδο που προσφέρει στον ασθενή μια σειρά από πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα.

Πλεονεκτήματα λαπαροσκοπικής τεχνικής

Μερικά από τα οφέλη των επεμβάσεων λαπαροσκοπικά είναι τα εξής:

  • άριστο αισθητικό αποτέλεσμα
  • εκμηδενισμός μετεγχειρητικού πόνου
  • ελάχιστες πιθανότητες επιπλοκών
  • ταχεία ανάρρωση
  • σύντομη νοσηλεία
  • άμεση επάνοδος σε εργασία και λοιπές δραστηριότητες

Επεμβάσεις που γίνονται μέσω λαπαροσκοπίου

Το χειρουργείο για παθήσεις του εντέρου, όπως είναι ο καρκίνος του παχέος εντέρου, πλέον γίνεται λαπαροσκοπικά λόγω των πολυάριθμων πλεονεκτημάτων που προσφέρει στον ασθενή η επαναστατική τεχνική. Οι επεμβάσεις εντέρου, που υπάγονται στην κατηγορία της Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής, είναι οι εξής:

Επικοινωνήστε με τον έμπειρο γενικό χειρουργό Δρ. Δημήτρη Ζησιάδη και προγραμματίστε την ενδεδειγμένη επέμβαση για την πάθηση του εντέρου, που δυσχεραίνει την καθημερινότητά σας. Αναβαθμίστε άμεσα την ποιότητα της ζωής σας επιλέγοντας την ελάχιστα επεμβατική, ανώδυνη και αναίμακτη λαπαροσκοπική μέθοδο αντιμετώπισης για το πρόβλημά σας.

Δείτε επίσης

Βουβωνοκήλη στη γυναίκα

Τι είναι η βουβωνοκήλη; Η βουβωνοκήλη αποτελεί την πιο συχνή μορφή κήλης. Πρόκειται για...

Αίμα στα κόπρανα

Το αίμα στα κόπρανα συχνά προκαλεί ανησυχία και προβληματισμό. Αυτό το σύμπτωμα δεν πρέπει να...

Χολολιθίαση: Αποτελεσματική Αντιμετώπιση με Λαπαροσκοπική Χολοκυστεκτομή

Τι είναι η χολολιθίαση; Ως χολολιθίαση ορίζεται η παρουσία χολολίθων στην χοληδόχο κύστη. Οι χολόλιθοι...