Επεμβασεις αιμοροιδων

Η επέμβαση χρησιμοποιεί ειδική συσκευή  υπερήχων, η οποία  είναι εύκολη, σύντομη και απολύτως ασφαλής για τον ασθενή σε σχέση με τις μέχρι σήμερα εφαρμοζόμενες μεθόδους. Με την ειδική συσκευή των υπερήχων εντοπίζουμε με ακρίβεια τις θέσεις των αιμορροϊδικών αρτηριών και σταματούμε την παροχή αίματος στις αιμορροΐδες, τοποθετώντας μερικά εσωτερικά ράμματα.

Με τον τρόπο αυτό σταματά η τροφοδοσία των αιμορροΐδων με αίμα και αποτέλεσμα αυτού είναι η συρρίκνωση τους σε 4-6 εβδομάδες μετά την επέμβαση..!

Επίσης  η μέθοδος αυτή μπορεί να εφαρμοσθεί και σε ασθενείς με προσπίπτοντα βλεννογόνο του ορθού (τεχνική RAR). Η μέθοδος έχει εφαρμοσθεί ήδη με μεγάλη επιτυχία στην αιμορραγία από εσωτερικές η εξωτερικές αιμορροΐδες.

Ο πόνος είναι ελάχιστος έως ανύπαρκτος, η επέμβαση διαρκεί περίπου μισή ώρα κατά μέσο όρο και ο ασθενής μετά από λίγες ώρες σηκώνεται να περπατήσει και υπό την έγκριση του θεράποντος ιατρού του να πάρει εξιτήριο.
Τα αποτελέσματα της πρώτης 5ετίας εφαρμογής της μεθόδου και στην χώρα μας είναι άριστα.

 

Τα πλεονεκτήματα των υπερήχων

Τα ιδιαίτερα πλεονεκτήματα της νεότερης τεχνικής με υπερήχους HAL-RAR είναι:

1.    Ελάχιστα επεμβατική τεχνική.
2.    Δεν γίνονται τομές στο δέρμα.
3.    Δεν δημιουργούνται νεκρώσεις στους ιστούς.
4.    Είναι ακριβής στον εντοπισμό των πασχουσών αιμορροΐδων.
5.    Προσφέρει ανώδυνη θεραπεία.
6.    Δεν απαιτεί γενική αναισθησία.
7.    Άμεση, μετά την εγχείρηση, επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες.
8.    Έχει εξαιρετικά ποσοστά επιτυχίας σε όλους τους βαθμούς αιμορροϊδοπάθειας και άριστα αποτελέσματα σε αιμορραγούσες αιμορροΐδες.
9.    Ανύπαρκτες μετεγχειρητικές επιπλοκές.

 
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ