Επεμβασεις αιμοροιδων

Η επέμβαση των αιμορροΐδων με τη μέθοδο HAL γίνεται με τη χρήση ειδικής συσκευής υπερήχων, η οποία χαρακτηρίζεται από ευκολία, συντομία και απόλυτη ασφάλεια για τον ασθενή σε σχέση με τις μέχρι σήμερα εφαρμοζόμενες μεθόδους. Με τη βοήθεια της ειδικής αυτής συσκευής των υπερήχων εντοπίζουμε τις ακριβείς θέσεις των αιμορροϊδικών αρτηριών με σκοπό τη διακοπή παροχής αίματος στις αιμορροΐδες, τοποθετώντας εσωτερικά ράμματα. Αυτή η τακτική έχει ως αποτέλεσμα τη συρρίκνωση των αιμορροΐδων 4-6 εβδομάδες μετά την επέμβαση.

Επιπλέον, η μέθοδος αυτή μπορεί να εφαρμοσθεί και σε ασθενείς με προσπίπτοντα βλεννογόνο του ορθού (τεχνική RAR). Η μέθοδος έχει εφαρμοσθεί ήδη με μεγάλη επιτυχία στην αιμορραγία από εσωτερικές και εξωτερικές αιμορροΐδες.

Τα αποτελέσματα της εφαρμογής της μεθόδου κατά την πρώτη πενταετία και στην χώρα μας είναι άριστα. Ο πόνος της επέμβασης είναι σχεδόν ανύπαρκτος. Η διάρκεια της επέμβασης αγγίζει περίπου τη μισή ώρα κατά μέσο όρο και ο ασθενής μετά από λίγες ώρες μπορεί να περπατήσει και υπό την έγκριση του θεράποντος ιατρού του να πάρει εξιτήριο.

 

Τα πλεονεκτήματα των υπερήχων

Τα ιδιαίτερα πλεονεκτήματα της νεότερης αυτής τεχνικής με υπερήχους HAL-RAR σε σχέση με τις υπόλοιπες μεθόδους είναι τα εξής:

1.    Ελάχιστα επεμβατική τεχνική.
2.    Δεν γίνονται τομές στο δέρμα.
3.    Δεν δημιουργούνται νεκρώσεις στους ιστούς.
4.    Είναι ακριβής στον εντοπισμό των πασχουσών αιμορροΐδων.
5.    Προσφέρει ανώδυνη θεραπεία.
6.    Δεν απαιτεί γενική αναισθησία.
7.    Άμεση, μετά την εγχείρηση, επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες.
8.    Έχει εξαιρετικά ποσοστά επιτυχίας σε όλους τους βαθμούς αιμορροϊδοπάθειας και άριστα αποτελέσματα σε αιμορραγούσες αιμορροΐδες.
9.    Ανύπαρκτες μετεγχειρητικές επιπλοκές.

Ο εξειδικευμένος Γενικός Χειρουργός Δρ. Ζησιάδης Δημήτρης είναι άρτια εκπαιδευμένος στις νόσους του ορθού και του πρωκτού. Εμπιστευτείτε τον για να σας προτείνει τη σωστή αντιμετώπιση των αιμορροΐδων με ασφάλεια, χωρίς επιπλοκές και με μηδενικά ποσοστά επανεμφανισής τους.

Δρ. Ζησιάδης Δημήτρης

Ο Δρ. Ζησιάδης Δημήτρης είναι Γενικός Χειρουργός. Έχει συμμετάσχει σε πληθώρα επεμβάσεων, κατά τη διάρκεια του χειρουργικού του έργου στο δημόσιο τομέα, καθώς και σε πληθώρα σύγχρονων χειρουργικών αποκαταστάσεων στο εξωτερικό.

Ο Γενικός Χειρουργός | Επικοινωνία με τον Ιατρό | Ιατρείο Κηφισιάς | Ιατρείο Ίλιον

Κλείστε το ραντεβού σας στο
210 80 10 606

 
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ